• Firma Sprzątająca Clean&Fresh – usługi sprzątania i mycia na terenie województwa Wielkopolskiego. Kontakt: biuro@sprzataniecleanfresh.pl / 736 239 222

Opinie o nas

Sprzątanie małego biura

5,0 rating
3 maja 2019

Polecam sprzątanie biur. Mam malutkie biuro w mieszkaniu, tylko 70m2, ale zawsze miałam problem z czystością. Odkąd korzystam z usług tej firmy sprzątającej nie mogę narzekań na sprzątanie. Jestem bardzo zadowolona z jakości.

Patrycja

Mycie okien

5,0 rating
20 lutego 2019

Polecam mycie okien i daszków. Miałem bardzo trudno dostępny daszek do umycia i poradzili sobie z nim z wysokiej drabiny.

Karol Poznań

Profesjonalne sprzątanie przed świętami

5,0 rating
16 grudnia 2018

Polecam sprzątanie w tej firmie! Posprzątali nasze biuro przed świętami, wygląda perfekcyjnie. Bardzo dziękujemy za szybką realizację zlecenia sprzątania oraz mycia okien. Pozdrawiamy

Martyna

Sprzątanie biur bez zarzutu

5,0 rating
29 sierpnia 2018

Sprzątanie, czyszczenie i odkurzanie biur bez najmniejszego zarzutu, polecamy tą firmę sprzątającą z Poznania.
Z pozdrowieniami firma przewozowa TM-BUS

TM-BUS

Mycie okien w 100% bez smug.

5,0 rating
19 lipca 2018

Polecam w tej firmie sprzątającej mycie okien. Wykonali to w 100% bez smug. Wszystko w umówionym terminie, jestem bardzo zadowolona z usługi mycia okien w mojej firmie.

Magda

Firma Sprzątająca godna polecenia

5,0 rating
25 maja 2018

Polecam Firma Sprzątająca Clean&Fresh. Sprzątają moje biuro oraz myją w nim okna. Obie usługi są wykonywane wręcz perfekcyjnie. Nigdy nie miałam żadnych zarzutów. Mogę szczerze polecić ich sprzątanie.

Karolina Poznań

Sprzątanie biur

5,0 rating
29 marca 2018

Polecam sprzątanie biur w Poznaniu w tej firmie sprzątającej. Otrzymałam numer od znajomej która była zadowolona z mycia okien, ja jestem zadowolona ze sprzątania biur, także serdecznie polecam ich usługi.

Kasia

Mycie okien Poznań - Polecam tą firmę sprzątającą

5,0 rating
26 lutego 2018

Firma Clean Fresh wykonała dla naszej firmy kilkakrotnie mycie wszystkich okien i powieżchni płaskich na całym biurowcu, jakość i terminowość nie ma sobie równych. Oczywiście polecamy i oby jak najwięcej tak porządnych i terminowych firm na naszym Poznańskim rynku (nie tylko z dziedziny sprzątania).
Pozdrawiamy

Biogen Polska Poznań

Sprzątanie

5,0 rating
29 stycznia 2018

Jestem zadowolony ze sprzątania domu po remoncie. Myślałem, że będzie trzeba sprzątać przez kilka dni, a na szczęście dzięki tej firmie udało się wszystko posprzątać w jeden dzień, już następnego mogłem się ponownie wprowadzić.

Henryk

Sprzątanie klatek schodowych

5,0 rating
29 stycznia 2018

Polecam sprzątanie klatek schodowych, odśnieżanie i koszenie trawy w tej Firmie Sprzątającej. Zajmują się całym naszym osiedlem, wszystko jest wykonywane na bieżąco.

Marek

Sprzątanie biura

5,0 rating
29 stycznia 2018

Polecam sprzątanie biura w Poznaniu. Firma Sprzątająca Clean&Fresh sprząta 3 piętra mojego biurowca. Jestem bardzo zadowolony, wszystko jest zawsze na czas, nie mogę na nic narzekać. Polecam

Bartek

Ekspresowa wycena

5,0 rating
29 stycznia 2018

Wysłałam prośbę o wycenę, odpowiedź miałam już po 15 minutach,a następnego dnia mieliśmy podpisaną umowę. Współpraca od pół roku układa się wspaniale, więc postanowiłam pochwalić Firma Sprzątająca Clean&Fresh no i oczywiście polecić ich usługi.

Agnieszka

Mycie okien polecam

5,0 rating
29 stycznia 2018

Mycie okien z wysokiej drabiny to bardzo duży plus tej firmy. Mam okna na wysokości 5,5m i niestety nie są otwierane. Dzięki tej firmie nie muszę się martwić, ponieważ bez problemu myją okna na tej wysokości i jestem zadowolony.

Marcin

Czyszczenie grobów

5,0 rating
29 stycznia 2018

Mogę z czystym sumieniem polecić Firma Sprzątająca Poznań Clean&Fresh w zakresie sprzątania nagrobków. Mam stary nagrobek z lastriko, aby go doczyścić co kilka miesięcy jest konieczne ciśnieniowe mycie myjką. Zawsze jest to wykonane perfekcyjnie, łącznie z odchwaszczaniem kostki brukowej. Polecam

Ździsław

Doczyszczanie maszynowe

5,0 rating
29 stycznia 2018

Doczyszczanie maszynowe mojej hali zajęło im dosłownie kilka godzin. Przyjechała bardzo zgrana ekipa 8 osób, pomimo ogromnej powierzchni poradzili sobie w jeden dzień. Mieli cały samochód sprzętu: szorowarki, mopy, przedłużacze, drabiny, kilkanaście różnych baniaków płynów, sprawiali wrażenie bardzo ogarniętych ludzi. Koordynator to bardzo miła Pani, wszystko na bieżąco mi wyjaśniała, a z tego co widzę ma bardzo dobrą relację z pracownikami i stąd wynika sukces tej firmy. Polimeryzacja, doczyszczanie podłóg w hali no i oczywiście mycie okien to usługi które mogę polecić, bo na pewno nie tylko ja jestem zadowolony.

Bartosz

Pranie wykładzin odkurzaczem Karchera

5,0 rating
29 stycznia 2018

Firma Sprzątająca Clean&Fresh pierze wykładziny w mojej firmie. Biuro ma 520m2 wykładzin, zaczynają pranie w sobotę od rana i w poniedziałek zawsze wszystko jest suche i pachnące. Wszystkie plamy zawsze są ładnie doprane, polecam!

Basia ConstructorPlus

Sprzątanie biur

5,0 rating
25 stycznia 2018

Polecam usługi Firma Sprzątająca Clean&Fresh, głównie sprzątanie biur Poznań. Sprzątają moje biuro codziennie, jest to 800m2 plus mycie okien, mycie witryn oraz odśnieżanie. Dotrzymują umówionych terminów, działają sprawnie, skutecznie i co najważniejsze wszyscy jesteśmy zadowoleni z ich pracy, polecamy 🙂

Filip

Świetny kontakt

5,0 rating
24 września 2017

Od razu muszę ich pochwalić za idealny kontakt zarówno telefoniczny jak i mailowy. Usługa sprzątania mieszkania po wynajmie została wykonana tak jak być powinno, nie mam żadnych zastrzeżeń, dlatego szczerze polecam!

Kamil

Sprzątanie biura w Gnieźnie

5,0 rating
14 marca 2017

Polecam tą firmę, sprzątają moje biuro w Gnieźnie i nie mogę na nic narzekać. Wszystko jest zawsze tak jak powinno być. Mogę ich szczerze polecić!

Kasia Gniezno

Usługi sprzątające na najwyższym poziomie

5,0 rating
10 stycznia 2017

Firma Pana Wojtka sprząta w mojej firmie i w domu. Zakres usług to: sprzątanie, mycie okien, koszenie trawy oraz odśnieżanie. Kontakt mailowy z właścicielem jest zawsze w ekspresowym tempie. Pracownicy to miłe i doświadczone Panie, które znają się sprzątaniu.

Grażyna

sprzątanie na 1.11

5,0 rating
3 listopada 2016

Posprzątali moje rodzinne groby na 1.11 i jestem zadowolony. Zgodnie z ustaleniami usługę wykonali 31.10, wszystko było idealnie doczyszczone, zarówno znicze jak i kwiaty były dokładnie takie o jakie prosiłem, zdjęcia na mailu, wszystko tak jak powinno być.

Przemek

Mycie okien i witryn

5,0 rating
10 października 2016

Clean&Fresh myje moje okna i witryny na wysokościach. Zawsze jest to wykonane w umówionym terminie. Okna i witryny zawsze są bez żadnych smug. Polecam mycie okien w tej firmie.

Karol Filipiak

ekspresowy termin

5,0 rating
19 lipca 2016

Potrzebowałam sprzątania w ekspresowym tempie, ponieważ zadzwoniłam przed południem potrzebując pomocy na popołudnie nikt nie miał terminów, ale właściciel Clean&Fresh zrobił wszystko co tylko było możliwe i udało się! Sprzątanie domu zakończyło się wieczorem, wszystko lśniło, jestem bardzo zadowolona!

Daria

Mycie witryn

5,0 rating
19 maja 2016

Polecam mycie witryn sklepowych w tej firmie. Mam 2 3 sklepy w galerii handlowej i zawsze terminowo i bez poprawek wykonywali mycie witryn, serdecznie polecam

Filip

Czyszczenie kanapy

5,0 rating
1 marca 2016

Polecam pranie i czyszczenie Karcherem! Wyprali moją kanapę oraz duże poduszki i wyglądają jak nowe. Termin był w ciągu kilku dni, cena konkurencyjna, afekt prania Karcherem bardzo mocno mnie zaskoczył, jestem zadowolona.

Teresa

Sprzątanie biur

5,0 rating
28 lutego 2016

Firma Sprzątająca Clean&Fresh zajmuje się sprzątaniem w moim biurze. Pracują 4 godziny dziennie przez 7 dni w tygodniu. Dostarczają środki czystości. Mamy kontakt z koordynatorem, wszystkie usługi są wykonywane na czas. Współpraca przebiega bez żadnych zakłóceń. Polecam

Barbara z Poznania

współpraca

5,0 rating
11 lutego 2016

Odkąd podjęłam współpracę z Clean&Fresh w zakresie sprzątania domu, biura i mycia okien nie myślę już o innej firmie. Codziennie mam kontakt z pracownikami firmy, ponieważ albo sprzątają u mnie w firmie i w domu, albo myją okna, albo koszą moją trawę i muszę pochwalić pracowników za dobre wykonywanie swojej pracy jak i za miłe podejście do Nas, zawsze mówią dzień dobry, potrafią porozmawiać, pośmiać się nie zaniedbując swoich obowiązków.

Magda

sprzątanie po wynajmie

5,0 rating
2 grudnia 2015

Miałam bardzo zapuszczone i zaniedbane mieszkanie po wynajmie. Łącznie w 65-metrowym mieszkaniu spędzili ponad 20 godzin, na myciu okien, szorowaniu fug, ratowaniu kabiny prysznicowej, odkażaniu lodówki czy szafek w kuchni, była to praca chyba gorsza niż na budowie, ale sprawnie sobie poradzili, a ja odzyskałam czyste mieszkanie. Dziękuję!

Basia z Komornik

NAJLEPSZE MYCIE OKIEN W POZNANIU

5,0 rating
7 listopada 2015

Mam do mycia 170m2 okien, Firma Sprzątająca Clean&Fresh za każdym razem jest świetnie przygotowana i daje sobie ze wszystkim radę. Polecam ich z czystym sumieniem!

Zdzisław

sprzątanie domu 10/10

5,0 rating
11 września 2015

Serdecznie polecam usługi Firmy Sprzątającej Clean&Fresh w zakresie sprzątania domu! Sprzątają u mnie 2 x w tygodniu, zawsze jest to ta sama Pani, wszystko jest posprzątane i nie ma się do czego przyczepić.

Agata

polecam

5,0 rating
8 sierpnia 2015

Wyczyścili Karcherem moją kanapę i fotele. Poszło szybko, bardzo szybko wyschło, a meble wyglądają jak nówki. Cena bardzo przystępna, nawet nie spodziewaliśmy się aż takiego efektu.

Beata

Mycie witryn sklepowych w galerii

5,0 rating
21 lipca 2015

Mam bardzo duże witryny sklepowe w galerii, Clean and Fresh umyło je już 3 razy i postanowiłem napisać opinię, ponieważ zasłużyli na to. Zawsze przyjeżdża gotowa i w pełni wyposażona ekipa, po dwóch godzinach wszystko lśni i jest porządek.

Daniel

Czyszczenie fug

5,0 rating
1 czerwca 2015

Wyczyścili moje fugi i nie mogę mieć zastrzeżeń, pełen profesjonalizm, wyszło taniej niż odnawiać lub robić nowe. Jestem zadowolona z efektu

Elżbieta

Czystość to ich atut

5,0 rating
17 maja 2015

Firma Sprzątająca Clean&Fresh sprząta pomieszczenia biurowe w mojej firmie, pracują 3 osoby po 6 godzin dziennie i tak na prawdę ani razu nie miałam zastrzeżeń. Kontakt zarówno z właścicielem Panem Wojtkiem jak i koordynatorem Panią Magdą jest zawsze bez zastrzeżeń, dostawa środków czystości jest nawet przed wyznaczonym terminem. Mogę z czystym sumieniem polecić sprzątanie biur.

Basia

Perfekcyjne mycie okien!

5,0 rating
5 marca 2015

Mycie okien to chyba ich specjalność! Uwinęli się 2 godziny szybciej niż poprzednia firma, a co najważniejsze nie musiałem po nich poprawiać. Okna są w 100% bez smug, ramy wyglądają jak nowe, parapety w końcu są czyste, podpisałem umowę na mycie okien raz w miesiącu i jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam, Marcin

Marcin, kierownik apteki

świetna współpraca

5,0 rating
21 lutego 2015

Polecam serdecznie Firmę Sprzątającą Clean&Fresh z uwagi na to, że współpraca z nimi to czysta przyjemność.

Biuro Księgowe

Usługi sprzatania mieszkań i domów na złoty medal - Polecam !!!

5,0 rating
14 stycznia 2015

Witam wszystkich. Posiadam kilka mieszkań i domów pod wynajem w samym Poznaniu jak i w okolicach. Z usług sprzątania mieszkań po wynajmie i nie tylko tej firmy korzystałem już kilkanaście razy. Zawsze wszystko wykonane na złoty medal, czysto, sprawnie, solidnie i pachnąco. Jest to na pewno godna polecenia firma sprzątająca i nie mam zamiaru jej zamienić na żadną inną. Zdecydowani Polecam !!!

Bartek Dunkiewicz

Najlepsza firma sprzątająca w Poznaniu

5,0 rating
30 grudnia 2014

Witam wszystkich. Jako firma programistyczna korzystamy z usług sprzątania i mycia firmy Clean&Fresh od ponad 2 lat. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru i jakości usług opisywanej firmy. Zdecydowanie bardzo mocno polecamy wszystkim innym firmom i osobom prywatnym, gdyż jakość usług sprzątania jest na prawdziwie profesjonalnym poziomie. Niech nasz pozytywna opinia będzie rekomendacją dla innych.
Pozdrawiamy Zespół DSsoftware Poznań.

DSsoftware

Polecam

5,0 rating
8 listopada 2014

Profesjonalna firma, polecam. Usługa wykonana na najwyższym poziomie. Nie radziłam sobie z obowiązkami domowymi przy trójce dzieci, ale firma pana Wojtka wybawiła mnie z opresji.

Katarzyna Sobczak